NelonenMedia logo

Kotimaisten televisiokanavien sisällöt ovat tästä päivästä lähtien löydettävissä verkosta helposti yhdestä osoitteesta. MTV MEDIAn, Nelonen Median ja Ylen yhteistyössä suunnittelema Teevee-palvelu kokoaa verkossa katsottavat televisio-ohjelmat yhteen. Ohjelmat löytyvät yhä Katsomon, Ruudun ja Yle Areenan palveluista, mutta yhteisenä sisääntulopalveluna Teevee mahdollistaa kaikkien näiden palvelujen sisältämien ohjelmien helpon selailun, vertailun sekä omien suosikkien tallentamisen yhdessä paikassa.

Teevee on vastaus päätelaitteiden ja tilauspalveluiden kehittymisestä seuranneelle television käytön muutokselle. – Perinteinen television katselu on laajentunut tableteille, mobiiliin, tietokoneille sekä pelikonsoleille ja tarjonta on monipuolistunut. Katsomon, Ruudun ja Yle Areenan yhteispalvelulle on aito tarve, sillä ihmiset haluavat yhä enemmän katsoa sisältöjä juuri silloin, kun se heille parhaiten sopii ja valikoida juuri itseään kiinnostavia ohjelmasisältöjä.

Television katselua ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta

Uusi palvelu esitellään 12.6.2013 beta-versiona, jonka kehittämiseen käyttäjien toivotaan aktiivisesti osallistuvan. – Palvelu on ensimmäisessä vaiheessa käytettävissä tietokoneella, iPadilla sekä Android-käyttöjärjestelmän tableteilla. Tulevaisuudessa palvelu laajenee myös muihin päätelaitteisiin.

Teevee-palvelu löytyy osoitteesta www.teevee.fi.

Applikaation voi ladata nimellä Teevee iPadeihin App Storesta ja Android-tabletteihin Google Play -kaupasta kesäkuun lopussa, hyväksymisprosessin valmistumisen jälkeen.