Nelonen Median uusi valtakunnallinen radiokanava Loop aloittaa toimintansa keskiviikkona 13. marraskuuta kello 6.00. 
Loop täydentää parhaalla mahdollisella tavalla Nelonen Median nykyistä radiotarjontaa. Loopin lisäksi Nelonen Median radioperheeseen kuuluu viisi muuta radiokanavaa: Radio Aalto, Radio Rock, Radio Suomipop, Metro Helsinki  ja Groove FM.

”Suomen radiokentän pitää rohkeasti uudistua vastaamaan nopealiikkeisten kuluttajien tarpeisiin. Uudella kanavallamme tavoittelemme sosiaalisen median aktiivisia käyttäjiä – ja erityisesti naisia. Loop vahvistaa Nelonen Median markkinajohtajuutta radiossa, ja tuo asiakkaillemme uusia keinoja tavoittaa edelläkävijöiden kohderyhmä.”, Nelonen Median radioiden johtaja Kari Laakso kertoo.

Loopin lupauksena on ”Enemmän musiikkia, vähemmän puhetta”. Juontojen lisäksi kanavan persoonat ovat aktiivisia sosiaalisen median tuottajia.

”Ajatuksena on, että jokainen spiikki on täyttä asiaa ja hiotun täydellinen. Iso osa Loopin ohjelmasisällöstä on somessa, ja juontajat ovat interaktiivisessa vuorovaikutuksessa kuulijoiden kanssa. Video ja kuva ovat isossa roolissa, väylinä muun muassa Facebook, Instagram ja Twitter. Sisällöntuottajina toimivat niin kanavan tekijät kuin kuuntelijatkin. Perinteisen radiotuottajan sijaan rekrytoimme some managerin, joka on kanavan kasvo siinä missä juontajatkin”, Loopin ohjelmapäällikkö Kristiina Komulainen kertoo.

Loopin taajuuksilla soi menevä ja nopeatempoinen musiikki, kuten AVICII, Macklemore & Ryan Lewis, Rihanna, David Guetta, Lady Gaga, Flo Rida, Calvin Harris ja monet muut tämän hetken kiinnostavat artistit ja yhtyeet.

6.11. alkaen Loopin taajuudella kuullaan esimakua kanavan musiikista, kun Loop soittaa 10 000 hittiä ilman keskeytyksiä. Loopin varsinaiset lähetykset alkavat 13.11. Kuten Nelonen Median viiden muunkin radiokanavan, myös Loopin uusi lasiseinäinen nykytekniikalla varustettu upea studio sijaitsee Sanomatalon katutasossa.

Kanavan ohjelmistossa: 

Kello 6–10 Loopin aamu, Jussi Ridanpää
Kello 13–15 Loopin päivä, Kristiina Komulainen
Kello 15–19 Loopin iltapäivä, Tinni Wikström
Some Manager, Jekku Berglund 

Katso Loop-tiimin videohaastattelu Ruudusta.

Loopin kotisivut aukeavat 13.11. Tutustu sivustoon loop.fi.

Lisätiedot:
Nelonen Median radioiden johtaja Kari Laakso, p. 040 5 025 186
Nelonen Median radioiden myyntijohtaja Erkka Jaakkola, p. 0400 967 679

Loop kuuluu valtakunnan verkossa taajuuskokonaisuudella 7, jossa se korvaa Groove FM:n lähetykset. Groove FM kuuluu 6.11. alkaen valtakunnallisesti nettiradiona osoitteessa groovefm.fi ja paikallisesti pääkaupunkiseudulla taajuudella 92.2.