Sanoma Sopimus on helpoin, riskittömin ja tehokkain tapa hyödyntää mediaeurot maksimaalisesti vuoden mittaan eri medioissa. Se tuo varmuuden mainostajan ja mediatoimiston jatkuvasti muuttuvaan arkeen: yhdellä sopimuksella saa kaikki Sanoman mediat käyttöönsä. Ketterästi. Kun tilanne muuttuu, voi aina siirtää pelimerkkejä mediasta toiseen. Ja se tarkoittaa tehokkuutta. Kumppanuutta. Ilman riskiä. Sanoma Sopimus, hyvällä syyllä Suomen ketterin mediasopimus, mitä muualta ei saa.

Yksi sopimus, kaikki suomalaiset.

Miksi Sanoma Sopimus?

 • Helppous
  Yksi sopimus, yhdet neuvottelut, kaikki mediat ja monipuoliset palvelut.
 • Joustavuus
  Kun tilanne muuttuu, ei haittaa. Reagoi nopeasti ja siirrä panoksiasi haluamaasi mediaan.
 • Kokeilu
  Voit kokeilla uusia medioita ja mahdollisuuksia halusi mukaan esim. mobiilissa.

Miksi Sanoma?

 • Vahvimmat sisällöt
  Sisällöt ovat syy siihen, että ihmiset viettävät kanssamme aikaa joka päivä. Sisällöt ovat Sanoman vahvan kuluttajasuhteen perusta ja liiketoiminnan sydän. Laadukkaan – ja erityisesti suomalaisille –  suunnitellun sisällön johdosta pystymme tarjoamaan myös laadukkaamman mediaympäristön.
 • Kattavin kanavavalikko
  Suomen suurimpana mediayhtiönä Sanomalla on tavoittavin media- ja palveluvalikko. Sanoma on läsnä ajasta, paikasta ja välineestä riippumatta. Jokaiselle suomalaiselle.
 • Paras ymmärrys suomalaisista
  Me pystymme kenties parhaiten Suomessa kuljettamaan ihmisen läpi koko ostoprosessin – välillä olemme kiinni ostohetkessä, välillä lataamme brändiin vahvoja tunteita. Tarjoamme täysosumia välineestä välittämättä. Päätä itse, tavoitatko koko Suomen vai juuri ne valitut Suomen kiinnostavimmissa medioissa.

Kysy lisää Sanoma Sopimuksesta omalta myynnin yhteyshenkilöltäsi!