Keväällä Nelonen Median kirkkaimpien kotimaisten tähtien kaarti kasvaa ja luvassa on kaikkien aikojen kevät, joka on täynnä koko kansan suosikkeja ja laatuviihdettä.

”Uskomme kevään ohjelmiston kiinnostavan kuluttajia ja sen myötä varmistamme kaupallisesti tärkeät kontaktit mainostajille. Kasvua haemme erityisesti mainostajille merkittävimmissä sesongeissa. Takana on huippu vuosi, joka ei ole jäänyt vain yksittäisten kuukausien onnistumisiksi vaan kasvua on tullut laajalla rintamalla koko vuoden ajan. Tämä antaa hyvät lähtökohdat ensi vuoteen.”, kertoo myyntijohtaja Karri Ahonen

”Sanoma tavoittaa laajasti kuluttajat eri mediaryhmissä. Tämä mahdollistaa meillä entistä vaikuttavimpien ratkaisujen rakentamisen mainostajalle yksittäisten mediaryhmien optimoinnin sijaan. Tässä olemmekin kehittyneet merkittävästi vuoden aikana ja juuri tämä tekee Sanomasta kiinnostavan kumppanin vuonna 2017.” jatkaa Ahonen.
 

Kaikkien aikojen kevät täynnä koko kansan suosikkeja ja laatuviihdettä

Nelonen Median kanavilla kevät 2017 on täynnä kotimaista laatuviihdettä. Nelosen nelipäiväinen viikonloppu saa jatkoa myös keväällä, kun ruudun valtaavat muun muassa The Voice of Finland, Supertähdet, Vain elämää, Haluatko miljonääriksi? ja huippu-uutuus Kaikki vastaan 1, jossa ensimmäistä kertaa otetaan kuluttaja mukaan kiinteäksi osaksi ohjelmaa. Lisäksi Nelosella nähdään useita leffojen tv-ensi-iltoja sekä kotimaisia uutuuksia arki-illoissa. Liv hurmaa suosikkisarjoilla Suomen Huippumalli haussa ja Bachelor Suomi, Jimillä nähdään uutuus Erikoisliikemiehet ja Heron jokainen päivä on omistettu leffoille. 

Nelonen Media kasvattaa myös tähtikaartiaan. Suosikkikoomikko Aku Hirviniemi aloittaa ensi vuoden aikana yhteistyön Nelosen kanssa uuden ohjelman tiimoilta. Madventures-kaksikko Riku ja Tunna ovat saaneet uuden kodin kanaviltamme. Kanavillamme nähdään keväällä ensimmäistä kertaa myös suosikkikoomikko Pirkka-Pekka Petelius ja Radio Suomipopilta tuttu Juha Perälä. Lisää supertähtiä tulee, kun julkistamme alkuvuodesta uudet Vain elämää -artistit ja Teemu Selänteen luokseen kutsumat Supertähdet.

Tutustu upeisiin
Nelosen, Jimin, Livin ja Heron ohjelmistoihin >

Tv-ohjelmista ja monipuolisista mainosmahdollisista saat parhaiten tietoa ottamalla yhteyttä mediamyyntiin >