- Vaihda vapaalle

Jimillä vaihdetaan vapaalle. Letkeän tunnelman takaa napakka sekoitus viihdettä ja realityä. Lujaa kotimaista laatua täydentävät hitit maailmalta. Menossa on rempseyttä ja silmäkulmassa pilkettä – siksi Jimillä viihtyvät yhtä lailla sekä miehet että naiset.

Jim on kasvanut isoksi ja säilyttänyt silti nuorekkuutensa kadehdittavan hyvin. Kaupunkilaiset tulevat tänne hyvien ohjelmien perässä, ja ohjelmat valitaan heitä ajatellen. Jim tarjoaa mainostajalle potentiaalista kuluttajaa, aktiivisia ihmisiä, jotka tietävät missä kannattaa vaihtaa vapaalle.

Jimin keväässä kotimaisia uutuuksia ja kansainvälisiä huippurealityja

Tammikuussa starttaava Erikoisliikemiehet on uusi sarja, jossa koomikkolegenda Pirkka-Pekka Peteliuksella ja Suomipopin Aamulypsyn suosikkijuontajalla Juha Perälällä on missio. He aikovat pelastaa pienten kylä- ja kivijalkakauppojen tulevaisuuden. Kevään aikana kaksikko kehittää todella omituisia markkinointitempauksia ja yrittää nostaa suosta suurten kauppaketjujen varjoon jääneitä pienyrityksiä kuten Vehkala Jeans Dealeria Jämsässä, sympaattista antikvariaattia Sastamalassa ja Alppilan kenkää Helsingissä. Kun tämä pähkähullu parivaljakko pääsee irti, mitä tahansa voi tapahtua.

Uudessa entistä vauhdikkaammassa Poliisit 2017 -sarjassa nähdään 11 partiota yhdeksästä eri kaupungista: Oulusta, Vaasasta, Turusta, Espoosta, Porvoosta, Kouvolasta, Joensuusta, Kuopiosta ja Helsingistä. Poliisien mukana päästään partioauton lisäksi veneen, moottoripyörien ja skoottereiden matkaan sekä hevosten selkään. Kesäyössä poliisit kohtaavat tilanteita, joissa tarvitaan nopeita jalkoja, neuvottelutaitoa, tunneälyä ja ronskia huumoria. Kommelluksiltakaan ei voida välttyä.

Jim esittää keväällä kaikki Madventures kaudet. Riku Rantalan ja Tunna Milonoffin jo legendaariseksi noussut matkailuohjelma Madventures nähdään Jimillä kokonaisuudessaan. Kolme tuotantokautta täynnä seikkailuja ja täyttä toimintaa.

Jimin ohjelmistossa jatkavat kansainväliset huippurealityt

Jimillä nähdään uusin jaksoin kevään aikana mm. Vaihtokauppiaiden kuninkaat, Leijonan luola Kanada, Australian kovimmat keräilijät ja Rikkaiden panttilainaamo. Myös uusia realitysuosikkeja on luvassa. Suurlähetystö villi arki kertoo Australian Bangkokin suurlähetystön värikkäästä elämästä ja Amerikan rajavartijat ohjelmasarjassa seurataan rajaviranomaisten työtä eri puolilla Yhdysvaltoja. Rajaviranomaisilla on kädet täynnä töitä niin laittomien maahanmuuttajien, huumausaineiden, aseiden kuin joskus koomistenkin tapausten kanssa.

 

Nelosen kevään ohjelmisto >

Livin kevään ohjelmisto >

Heron kevään ohjelmisto >

Jimin kesän realityn tähdet

Jimin kesässä joka päivä parhaaseen katseluaikaan esiintyy kotimaisen realityn parhaimmisto mm. Arman Pohjantähden alla, Martina ja hengenpelastajat, Haapasalo goes America, Suomen tulli, Kill Arman, Grillit huurussa sekä Äidin ja isän autokoulu. Lisäksi arki-illoissa toiveuusintana nähdään Venla-voittaja Hyvät ja huonot uutiset.

Jimin ohjelmisto on katsottavissa myös Ruudussa.

JIM logot

Lue Nelonen Median monipuolisista mainosmahdollisuuksista >


Nelonen Media on monikanavaisuuden edelläkävijä