- Kaikki on mahdollista

Liv on naisten suosikkikanava

Liv on kanavien kuningatar. Oli kyseessä glamourbileet tai puutarhajuhla, pöytä on katettu maukkaalla viihteellä. Liv on kasvanut sympaattisesta lifestylekanavasta naisten suursuosikiksi. Livillä viihde tarjoillaan tunteella, älyllä ja tyylillä. Livillä kaikki on mahdollista.

Livillä viihtyvät aktiiviset kulutusmyönteiset naiset, jotka puhuvat ja joita kuunnellaan. Houkutteleva katsojaprofiili koostuu juuri heistä, jotka ovat mainostajalle se tavoitelluin kohderyhmä.

Livin kevät hehkuu ja hurmaa

Bachelor Suomi saa jatkoa maaliskuussa, kun hurmaava 30-vuotias Bachelor lähtee etsimään sitä oikeaa sydämensä valittua. Uusi Bachelor on komea ammattilentäjä, joka haluaa viedä tulevan kumppaninsa elämänsä tärkeimmälle matkalle. Tässä ohjelmassa on aidot tunteet pelissä. Sarjassa Bachelor vie kymmenen upeaa naista Etelä-Afrikkaan. Muutoksia viime kauteen on kuitenkin luvassa, sillä samasta kohdemaasta huolimatta kuvauspaikka vaihtuu. Lisäksi mukana on tällä kaudella huomattavasti enemmän yllätyskäänteitä ja jännitystä.  Jokaisen jakson päätteeksi nähdään puolituntinen Bachelor Suomi: Tilinteko -keskusteluohjelma, jossa Bachelor ja jaksossa pudotettu morsianehdokas puhuvat suunsa puhtaaksi. Tilinteko-jaksojen juontajina nähdään edellisellä Bachelor-kaudella hurmannut Juha Rouvinen sekä Ilta-Sanomien tv- ja viihdetoimittaja Katri Utula.

Huippusuosittu Suomen Huippumalli haussa palaa Liville maaliskuussa. Ohjelma on täysin uudistunut, ja tällä kaudella huippumallin tittelistä kisaavat sekä tytöt että pojat. Ohjelma saa uudella kaudella juontajakseen mallina, stylistinä ja tyylikonsulttina näyttävää kansainvälistäkin uraa luoneen Maryam Razavin. Tuomaripöydän takana tekevät arvostettu muotivalokuvaaja ja ex-malli Marica Rosengård sekä Suomen ehkäpä kaikkien aikojen tunnetuin miesmalli ja kauneusalan agentti Juri Silvennoinen. Lisäksi jokaisessa jaksossa nähdään vieraileva tuomari. Kaudelle saadaan myös uutta ilmettä kuvauspaikan muodossa, sillä ohjelmassa otetaan askel kohti Keski-Euroopan muotikuvioita kuvausten sijoittuessa pääosin Tallinnaan.

Liv on parhaiden kansainvälisten sarjojen kanava

Livillä nähdään kevään aikana huikea kattaus kansainvälisiä sarjoja. Blindspot, Criminal Minds, Hannibal ja Kuudes aisti tuovat laadukasta jännitystä Livin katsojille. Juonittelua sekä draamaa tarjoaa Devious Maids ja myös huippusuosittu Greyn anatomia suurine tunteineen palaa Liville kevään aikana. Huippumalli haussa uuden juontajan Rita Oran luotsaamana viihdyttää reality.

 

Nelosen kevään ohjelmisto >

Jimin kevään ohjelmisto >

Heron kevään ohjelmisto >

 

Lue Nelonen Median monipuolisista mainosmahdollisuuksista >

Liv logot


Nelonen Media on monikanavaisuuden edelläkävijä