- Maksu-tv

Nelonen Median maksu-tv-tarjonta

Nelonen Medialla on kattava maksullinen kanavatarjonta. Huippu-urheilua tarjoavien Nelonen Pro 1 ja Nelonen Pro 2 -kanavien lisäksi tarjolla on viihdettä. Nelonen Prime, Nelonen Nappula ja Nelonen Maailma tarjoavat koko perheelle laadukkaita sarjoja, elokuvia ja dokumentteja. Kaikista viidestä kanavasta on tarjolla myös HD-, eli teräväpiirtoversio. Kanavat muodostavat yhdessä koko perheen suosikkikanavapaketin, Nelonen Paketin.

Nelonen Median maksu-tv-kanavat ja kanavapaketit ovat suomalaisten maksu-tv-paketteja tarjoavien toimijoiden valikoimissa. Maksu-tv-operaattorit tiedottavat itse tarkemmin kanavien saatavuudesta ja hinnoista. Lisätietoja maksu-tv- kanavapaketteista löydät täältä >

Prime_logoNelonen Prime – Uutuussarjat ja huippuleffat

Nelonen Prime tuo kotiisi parhaimmat uutuussarjat ja suosituimmat elokuvat. Nautit sitten laadukkaasta draamasta tai räjähtävästä toiminnasta, Nelonen Prime on kanavasi. Sarjat näet parhaaseen katseluaikaan ja elokuvia aamuun asti.

 

 maailma_logoNelonen Maailma – Tuo maailman kotiisi

Nelonen Maailmalla näet ja koet enemmän. Kanava on kiehtova kattaus matkailua, luontoa ja dokumentteja. Kutsu planeetan ihmiset, kulttuurit ja ilmiöt kotiisi.

 

Nappula_logoNelonen Nappula – Perheen pienimpien suosikki

Nelonen Nappula tuo iloa ja elämyksiä perheen pienimmille. Suomeksi puhutut lastenohjelmat viihdyttävät aamusta iltaan. Nelonen Nappulalla jokainen päivä on myös leffapäivä.

 

Nelonen Pro – Kotikatsomoiden ammattilaisille

Nelonen Pro 1 ja Nelonen Pro 2 -kanavat tarjoavat urheilua kotikatsomoiden ammattilaisille. Nelonen Pro tuo kotikatsomoihin koko SM-liigan yksinoikeudella, runkosarjan ensimmäisistä peleistä kevään finaaleihin. Jääkiekon lisäksi Nelonen Pro näyttää kattavan annoksen muuta urheilua: muun muassa rallin MM-sarjaa, MotoGP:tä,
Eurooppa-liigaa, NBA:ta, Superpesistä ja paljon muuta.

 

Nelonen Pro Extra

Nelonen Pro Extra -kanavat (Nelonen Pro 3 – Nelonen Pro 8) esittävät Liigan jokaiselta pelipäivältä kaikki ottelut suorana. Nelonen Pro Extra -kanavapaketti on saatavilla vain Nelonen Paketin tilaajille.


Nelonen Media on monikanavaisuuden edelläkävijä