- Katso mistä puhut

Nelosen katsojat toimivat

Nelosella on paras meininki ja parhaat tyypit. Sinne halutaan mukaan ja sinne kutsutaan kaveritkin. Nelosella tapahtuu se mistä puhutaan. Ja kuten kaikki hyvät jutut, Nelonen on parasta jaettuna. Meillä aikaa ei tapeta vaan siitä nautitaan. Siksi Nelosella on eniten paitsi kiinnostavia ohjelmia myös kiinnostavia katsojia. Nelonen tavoittaa vastaanottavaiset, mainosmyönteiset ihmiset, jotka jakavat, kommentoivat ja vaikuttavat. Kun tavoitat heidät, tavoitat myös heidän lähipiirinsä. He ovat aktiivisia ja hyvä niin: ostovoimassa on voimaa, vasta kun sitä käyttää.

Nelonen syntyi haastajaksi. Sitä olemme yhä, vaikka kasvoimme isoksi. Eniten haluamme haastaa itsemme ja tarjota aina kiinnostavimpia ohjelmia ja koukuttavimpia formaatteja, laitteista riippumatta.

Nelosen kevät täynnä koko kansan suosikkeja ja laatuviihdettä – kirkkaiden kotimaisten tähtikaarti kasvaa

Nelosen ennennäkemättömän vahva panostus kevään tv-ohjelmistoon mahdollistaa erilaisten kohderyhmien tehokkaan tavoittamisen. Suurten kotimaisten viihdeohjelmien sekä uusien kotimaisten laatusarjojen täyttämä ohjelmisto tarjoaa mainostajalle kiinnostavia mediaympäristöjä kohderyhmien vaikuttamiseen ja myynnin kasvattamiseen.

Suuret kotimaiset viihdeohjelmat tavoittavat nelipäiväisessä viikonlopussa

Kaikki vastaan 1 on täysin uudenlainen näyttävä koko perheen liveshow, jossa yksi studiokilpailija pelaa koko Suomen kansaa vastaan hauskoissa, erikoisissa ja hulvattomissa kysymyksissä. Anni Hautalan juontamassa suorassa lähetyksessä studiokilpailija saa ratkottavakseen hullunkurisia pulmia. Täysin ennennäkemättömän ohjelmasta tekee myös se, että studiopelaaja kilpailee koko katsojia vastaan, sillä kuka tahansa katsoja voi osallistua peliin omalla kännykällään.

Ikisuosikki Vain elämää nähdään nyt ensimmäistä kertaa Nelosen kevätohjelmistossa. Suomen kovin viihdeilmiö seitsemän tähtiartistia matkaa alkuvuodesta Espanjaan. Uudet Vain elämää -tähtiartistit paljastetaan alkuvuodesta. Supertähdetsarjan uusi kausi nähdään Nelosen loppukeväässä. Teemu Selänne kutsuu kuusi huippu-urheilijaa saman katon alle loisteliaaseen Las Vegasiin. The Voice of Finland on suositumpi kuin koskaan. Tammikuussa starttaavalle kuudennelle kaudelle tähtivalmentajaporukka Michael Monroe, Olli Linhdolm ja Redrama saavat rinnalleen ihastuttavan Anna Puun. Kauden aikana tullaan näkemään suuria uudistuksia, jotka tekevät kilpailusta yhä jännittävämmän. Jaajo Linnonmaan juontama Haluatko miljonääriksi? on singonnut itsensä vahvasti suomalaisten sydämiin. Maailman suosituin tv-ohjelma nähdään jälleen helmikuusta alkaen. Uudessa Heikki Paasonen Show’ssa virittäydytään Nelosen nelipäiväiseen viikonloppuun. Heikki Paasonen Show on nopeatempoinen viihdeohjelma, jossa nähdään muun muassa sketsejä, vieraita, musiikkia, pimeitä takseja sekä tavallisten ihmisten auttamista. 

Leffakeväässä runsaasti tv-ensi-iltoja

Nelosen kevään elokuvatarjonta on monipuolinen sekä kanavalla nähdään useita tv-ensi-iltoja kuten mm. Teit meistä kauniin, Nälkäpeli – Matkijanärhi, osa1, Love Records – Anna mulle Lovee, Iron Man 3. Lisäksi leffasarjoja mm. Vaarallinen tehtävä ja Pirates of Caribian.

Viihdyttäviä kotimaisia uutuuksia arki-illoissa

Tammikuussa alkavassa Julkkisselviytyjät -sarjassa nähdään 40 suomalaista huippujulkkista, jotka repäistään irti modernin elämän mukavuuksista ja pudotetaan keskelle villiä Nuuksion luontoa. Selviytyjiä opastaa kokenut löytöretkeilijä Patrick ”Pata” Degerman. Maaliskuussa alkavassa nauruntäytteisessä Suomen hauskin tavis -show’ssa päästään seuraamaan, kun tavalliset ihmiset ovat valmiina testaamaan, saavatko he huippukoomikot Riku Niemisen ja Krisse Salmisen purskahtamaan nauruun. Elina Kottosen juontamaan ilotteluun voi osallistua yksin, parina tai ryhmässä. Haapasalo ja kaverit on viihdyttävä keskusteluohjelma, jossa kymmenen kotimaista julkisuudesta tuttua henkilöä vie näyttelijä Ville Haapasalon lomalle omaan suosikkikohteeseensa. Huhtikuussa alkava Mad Cook Show on Riku Rantalan ja Tuomas Milonoffin ruoka-aiheinen viihdeohjelma, joka kutsuu Suomen kiinnostavimmat vieraat pöytäänsä syömään, juomaan ja keskustelemaan – Madventuresin taatulla twistillä. Hurjat rakkauskilot -sarjassa 10 huomattavasti ylipainoista pariskuntaa tekee suuren elämänmuutoksen. Pariskunnat erotetaan toisistaan viideksi kuukaudeksi, jonka jälkeen he kohtaavat toisensa täysin muuttuneita. Tammikuussa alkavan muuttumisohjelman juontaa Elina Kottonen. Huhtikuussa alkava uusi realitysarja Kummalliset kammot vie katsojan fobioiden ytimeen. Jokaisessa jaksossa kolme foobikkoa kohtaavat pahimmat pelkonsa. Psykoterapeutti Milja Ilkka luotsaa osallistujia tehtävä tehtävältä eteenpäin. Ohjelman juontajana ja osallistujien tukijana toimii Jenni Alexandrova.

Kotimaisten supersuosikkien uusia jaksoja

Arman Alizadin dokumenttisarja Arman Pohjantähden alla on oivaltava ja rehellinen dokumenttisarja Suomesta ja suomalaisuudesta. Huhtikuussa alkava kymmenosainen sarja on läpileikkaus suomalaiseen yhteiskuntaan ja aiheisiin, jotka puhuttavat ja pelottavat meitä. Katsojien rakastamassa Suomen huutokauppakeisarissa seurataan uusin jaksoin Aki ja Heli Palsanmäen huutokaupan vaiherikasta ja leppoisaa arkea Hirvaskankaalla. Temptation Island -seikkailussa aivan tavalliset suomalaispariskunnat laittavat aidot tunteensa ja tulevaisuutensa peliin leikissä, jossa on mahdollisuus saada todella pahasti näpeilleen. Ohjelman juontajana nähdään tuttu Sami Kuronen. Katastrofin anatomia jatkaa huhtikuussa Antti Reinin johdolla onnettomuuksien ja turmien ytimessä sekä ottaa askeleen kohti ihmismielen pimeämpää puolta. Poliisit kotihälyytys -sarja alkaa tammikuussa ja uudet jaksot näyttävät Oulun, Vantaan ja Lahden partioiden kohdalle sattuneita kotihälytystehtäviä. Lisäksi keväällä nähdään liuta Hauskat kotivideot sarjan uusia jaksoja sekä kotimaisen musiikin suurtapahtuma Emma Gaala, jota juhlitaan 4. helmikuuta.

Jimin kevään ohjelmisto >

Livin kevään ohjelmisto >

Heron kevään ohjelmisto >

 

TV-ohjelmat katsottavissa myös Ruudussa.

Lue Nelonen Median monipuolisista mainosmahdollisuuksista >

Nelonen logot

 


Nelonen Media on monikanavaisuuden edelläkävijä