Nelonen - Viihde on hyväksi

Mustat lesket

Nelosen kevät 2014

Nelonen kokoaa katsojat yhteisten kokemusten äärelle, tarjoamalla ajassa elävää viihdettä ja suuria tunteita laadukkaan tv-viihteen parissa. Nelonen tarjoaa vaativalle kohderyhmälleen -muutosmyönteisille – maailman parhaita sarjoja ja leffoja sekä puhuttelevaa kotimaista ohjelmistoa. Nelonen elää ajassa, yhdessä katsojiensa kanssa. Nelonen luo ilmiöitä.

Nelosen kevääseen uusia tuulia huippusarjoilla

Nelosen vahva panostus ohjelmistoon jatkuu keväällä 2014. Tavoitteena on kasvaa ja saavuttaa hyvät katsojaosuudet mainostajia eniten kiinnostavissa kohderyhmissä. Ohjelmisto lupaa runsaasti uusia tuulia vahvan ohjelmavirran ympärille.

Mustat lesket on uusi kotimainen huippudraama. Jännitystä, ihmissuhdedraamaa ja mustaa huumoria yhdistävä sarja kertoo kolmesta ystävästä, joilla kaikilla on epätoivoinen elämäntilanne ja tapahtumat sen mukaisia. Tervetuloa kotiin! -sisustusrealityn päähenkilöinä nähdään tavalliset suomalaiset, jotka ansaitsevat piristystä elämäänsä kodin kunnostuksen ja stailauksen muodossa. Räävittömässä Myllyrinne Company -komediasarjassa päähenkilö Jorma ”Flesh” Horto lähetetään ensimmäisenä elävänä ihmisenä seikkailemaan internetiin ja etsimään vastauksia ihmiskuntaa vaivaaviin mysteereihin.

The Voice of Finlandin kolmas tuotantokausi takaa katsojille jälleen huippusuosittua musiikkiviihdettä uusien tähtivalmentajien ja äänestystoimintojen kera. Mitä tuli tehtyä on tuttu huikean hauska koko perheen show, jossa hypnotisoitu joutuu yllättäviin tilanteisiin.  Nokkelasta paneelikeskustelusta huolehtii Hyvät ja huonot uutiset. Huhtikuusta alkaen huolletaan mökit kesäkuntoon sarjassa Huvila & Huussi.

Red Widow on jännitysdraama, jossa kotirouva Marta Walravenin elämä näyttää täydelliseltä ja tyylikkään idylliltä. Kolmilapsisen perheen kulissien takaa löytyy kuitenkin monimutkaisempi ja raadollisempi todellisuus huumeiden salakuljetuksen ja venäläisen mafian ympyröistä. Nelosen kansainvälisistä sarjoista jatkavat mm. Hannibal, Holmes NYC, Suuri painonpudotus, Greyn anatomia ja Criminal Minds. Huippumalli haussa USA -sarjasta nähdään uusia jaksoja.

Nelosen Toimintatorstai ja Viikonlopun leffaputki lupaavat useita ensi-iltoja ja suursuosikkeja. Viikonlopun leffaputki esittää kaikki James Bondit kronologisessa järjestyksessä lauantai-iltaisin. Leffaputken ensi-illoissa mm. Martin Scorsesen Hugo, supersankarispektaakkeli Captain America ja Vesa-Matti Loiri & Samuli Edelmann -megahitti Tie pohjoiseen. Pirates of the Caribbean -elokuvasarja nähdään kokonaisuudessaan, sarjan neljäs elokuva on tv-ensi-ilta.

Kesäohjelmisto kesäkalenteriin 

Nelosen kesän uutuussarja The Taste on uusi suuren luokan kokkauskilpailu. Ohjelma perustuu nimensä mukaisesti  makujen maailmaan. 16 kilpailijaa ammattikokeista kotikokkeihin kisaavat voitosta. Mukana myös Gordon Ramsay ja Nigella Lawson. Uudessa draamasarja Riverissä kuuluisa tutkija ja luonto-ohjelman juontaja katoaa mystisesti Amazonille. Puoli vuotta katoamisen jälkeen hänestä saadaan elonmerkki ja hyytävä etsintämatka.

Nelosen kesäkatselun primessa nähdään iso kattaus kansainvälisiä sarjoja uusilla jaksoilla: Hotellit Kuntoon – Gordon Ramsay,  NCIS Rikostutkijat, Greyn anatomia, Huippumalli haussa USA, Blue Bloods ja Castle. 

Nelosella kuusi leffaa viikossa! Ensiesityksenä Transformers: Kuun pimeä puoli, josta esitetään myös trilogian kaksi ensimmäistä osaa sekä Lemmenlomalla-elokuva, jonka pääosassa Meryl Streep, Tommy Lee Jones ja Steve Carell. Lisäksi nähdään mm. leffat Odottamaton ehdotus, Iron Man ja Iron Man 2 sekä Vaarallinen tehtävä (Mission Impossible) -sarjasta nähdään kolme ensimmäistä osaa.

Suomen kaunein mökki -uutuussarjassa etsitään kirjaimellisesti Suomen kauneinta mökkiä. Nelosen kesäuusintoina nähdään suosikkiohjelmat mm. Huvila ja huussi, Tervetuloa kotiin!, Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula!, Vain elämää ja Kylmäverisesti sinun.

Tutustu tarkemmin Nelosen ohjelmistoon alla olevasta karusellista.

Lue mainostamisesta tv:ssä

Nelonen logot

 


Nelonen Media on monikanavaisuuden edelläkävijä