Nelonen - Viihde on hyväksi

Nelonen kokoaa katsojat yhteisten kokemusten äärelle, tarjoamalla ajassa elävää viihdettä ja suuria tunteita laadukkaan tv-viihteen parissa. Nelonen tarjoaa vaativalle kohderyhmälleen -muutosmyönteisille – maailman parhaita sarjoja ja leffoja sekä puhuttelevaa kotimaista ohjelmistoa. Nelonen elää ajassa, yhdessä katsojiensa kanssa. Nelonen luo ilmiöitä.

Nelosen syksy – yhtä suurta viihdettä

Nelonen on pitänyt vahvan asemansa vuoden katsojakilvassa. Jotta voimme taata mainostajien kampanjoihin kattavat ja laadukkaan kontaktit myös syksyllä, olemme panostaneet vahvasti syksyn ohjelmistoon. Tavoitteenamme on tuoda kanaville sisältöjä, jotka viihdyttävät, herättävät keskustelua ja joita jaetaan laajasti katsojien keskuudessa. Ohjelmia, jotka kiinnostavat erityisesti mainostajille tärkeitä kohderyhmiä. Vahvalla kotimaisella tarjonnalla ylläpidetään katsojien kiinnostus ja varmistetaan hyvät katsojamäärät. Syksylle onkin luvassa useita uusia laadukkaita kotimaisia tuotantoja.

Syksyn isoin, koukuttavin ja varmasti eniten katsojia keräävä uutuus on Vino Show. Ranskalainen ohjelmaformaatti (Slide Show) on ollut iso menestys maailmalla ja se on myyty jo yli 20 maahan. Vino Show on fyysinen viihdeshow, jossa yhdistyvät improvisointi ja käsikirjoitus. Sarjaa tähdittävistä tunnetuista näyttelijöistä ja vierailevista esiintyjistä nähdään yhdessä jaksossa kerrallaan kuusi henkilöä. Vino Show´ssa esiintyjille tärkeää on kyky fyysiseen heittäytymiseen, luontevaan verbaliikkaan sekä spontaaniin nokkeluuteen suuren live-yleisön edessä.

Jukebox jatkaa Nelosen isojen musiikkiviihde-ohjelmien sarjaa. Uudessa ohjelmassa maailman parhaat kappaleet saavat uuden käsittelyn tähtiartistien kautta. Haapasalo goes America -sarjassa Venäjän kuuluisin suomalainen filmitähti, Ville Haapasalo, lähtee kokeilemaan pystyisikö muuttumaan amerikkalaiseksi. Ohjelmassa Ville tutustuu Amerikkaan peruskliseisten stereotypioiden kautta: mm. Route 66, ranchit ja amishit. Hotellit kuntoon, Jyrki Sukula! -sarjassa laitetaan hotelleja uuteen uskoon kiinnostavan ja karismaattisen keulakuvan johdolla, hotelliasiantuntijoiden avustamana. Ravintola X -ohjelmassa julkisuuden henkilö perustaa yhden illan ”pop-up-ravintolan” huippukokki Tomi Björckin opastuksella. Haasteesta entistä mielenkiintoisemman tekee kustannusten ja aikataulun rajallisuus.

Nelosen syksyn kattauksessa nautitaan myös tutuista suosikeista. Viikonloppuihin painottuvat isot viihdeohjelmat, joita katsotaan yhdessä ja joista puhutaan paljon. Suurmenestys Vain elämää saa kolmannen tuotantokauden, jossa nähdään kaikkien aikojen tähtiartistikattaus. The Voice Kids saa uudet tähtivalmentajat, kun Krista Siegfrieds saa rinnalleen Arttu Viskarin ja Diandran.

Arki-iltojen kotimaisista suosikeista saamme uudet kaudet Neljän tähden illallisesta sekä  Hyvät ja huonot uutiset -ohjelmasta. Kansainvälisistä menestyssarjoista jatkavat Under the Dome, jonka ensimmäinen kausi oli alle 45-vuotiaiden katsotuin kansainvälinen sarja viime vuonna. Uusia jaksoja luvassa myös sarjoista Olipa kerran, NCIS Rikostutkijat, Asema 62 ja Weeds.

Vahva elokuvatarjonta prime timessa torstaista maanantaihin varmistaa tavoittamisen oikeissa kohderyhmissä.

Nelosen koko syksyn ohjelmisto löytyy täältä >

Lue mainostamisesta tv:ssä

Nelonen logot

 


Nelonen Media on monikanavaisuuden edelläkävijä