Nelonen_Logo - Katso mistä puhut

Nelosen katsojat toimivat

Nelosella on paras meininki ja parhaat tyypit. Sinne halutaan mukaan ja sinne kutsutaan kaveritkin. Nelosella tapahtuu se mistä puhutaan. Ja kuten kaikki hyvät jutut, Nelonen on parasta jaettuna. Meillä aikaa ei tapeta vaan siitä nautitaan. Siksi Nelosella on eniten paitsi kiinnostavia ohjelmia myös kiinnostavia katsojia. Nelonen tavoittaa vastaanottavaiset, mainosmyönteiset ihmiset, jotka jakavat, kommentoivat ja vaikuttavat. Kun tavoitat heidät, tavoitat myös heidän lähipiirinsä. He ovat aktiivisia ja hyvä niin: ostovoimassa on voimaa, vasta kun sitä käyttää.

Nelonen syntyi haastajaksi. Sitä olemme yhä, vaikka kasvoimme isoksi. Eniten haluamme haastaa itsemme ja tarjota aina kiinnostavimpia ohjelmia ja koukuttavimpia formaatteja, laitteista riippumatta.

Nelosen keväässä kotimaisia uutuuksia ja kansainvälisiä menestyssarjoja

Suositun The Voice of Finlandin neljännellä kaudella tähtivalmentajina nähdään upea nelikko: Tarja Turunen, Olli Lindholm, Redrama ja Michael Monroe. Nelosen kevät tarjoilee runsaasti kotimaisia uutuuksia. MasterChef VIP-kilpailijat joutuvat kokkaamaan uusissa paikoissa myös MasterChef-keittiön ulkopuolella. Tämän tuotantokauden teemana on trendikäs villiruoka ja luomuruoka. Kaisa ja luksuskodit -ohjelmassa päästään kiinteistökuningatar Kaisa Liskin kanssa kurkistamaan toinen toistaan upeampiin, todellisiin luksuskoteihin eri puolilla Suomea. Napamiehet on Janne Reinikaisen ja Tommi Korpelan käsikirjoittama draamakomediasarja, jossa he myös näyttelevät pääosia. Adoptoidut on kotimainen realitysarja, jossa pohditaan adoptoitujen biologisia juuria.

Tutuista kansainvälisistä suosikeista jatkaa Greyn anatomia kesäkuulle saakka. Loppukeväällä elokuvien ystäville luvassa mm. kotimainen menestyselokuva Tie Pohjoiseen, Hobitti: Odottamaton matka, Unelmien pelikirja, kaikki neljä elokuvaa vauhdikkaasta toimintaseikkailusta Pirates of the Caribbean ja legendaarisia Bond-leffoja.

Kesällä pääosassa elokuvat ja viihdyttävät suosikkisarjat

Kesällä televisiota katsotaan hieman myöhempään, ja siksi panostamme vahvasti ohjelmistoon klo 20–24. Kesällä viihdytään erityisesti elokuvien ja laadukkaiden sarjojen parissa.

Kesällä Nelosella nähdään jopa kuusi leffaa viikossa. Jännitystä iltoihin tuovat mm. klassikot James Bond ja Martin Beck. Elokuvatarjonnan laajaa kirjoa täydentävät myös mm. Iron Man, Prinsessapäiväkirjat, Reservoir Dogs, Narnia ja Sin City.

Jo keväällä alkavista sarjoista Hyvät ja huonot uutiset jatkaa hauskuttamista kesäkuun puoleen väliin asti ja kotimaiset kesäsarjat Huvila & Huussi ja Suomen kaunein mökki viihdyttävät juhannukseen saakka. Vain elämää uusinnat nähdään Nelosella sunnuntaisin ja Livin keväästä tuttu menestyssarja Temptation Island Suomi lämmittää reality-viihteen ystäviä kesäuusintana Nelosella keskiviikkoisin. Kansainvälisestä suosikkisarjasta Criminal Minds nähdään uusia jaksoja.

Lue Nelonen Median monipuolisista mainosmahdollisuuksista >

Nelonen logot

 


Nelonen Media on monikanavaisuuden edelläkävijä