Nelonen_Logo - Katso mistä puhut

Nelosen katsojat toimivat

Nelosella on paras meininki ja parhaat tyypit. Sinne halutaan mukaan ja sinne kutsutaan kaveritkin. Nelosella tapahtuu se mistä puhutaan. Ja kuten kaikki hyvät jutut, Nelonen on parasta jaettuna. Meillä aikaa ei tapeta vaan siitä nautitaan. Siksi Nelosella on eniten paitsi kiinnostavia ohjelmia myös kiinnostavia katsojia. Nelonen tavoittaa vastaanottavaiset, mainosmyönteiset ihmiset, jotka jakavat, kommentoivat ja vaikuttavat. Kun tavoitat heidät, tavoitat myös heidän lähipiirinsä. He ovat aktiivisia ja hyvä niin: ostovoimassa on voimaa, vasta kun sitä käyttää.

Nelonen syntyi haastajaksi. Sitä olemme yhä, vaikka kasvoimme isoksi. Eniten haluamme haastaa itsemme ja tarjota aina kiinnostavimpia ohjelmia ja koukuttavimpia formaatteja, laitteista riippumatta.

Nelosen suuri kevät – uusia persoonia, tapauksia ja tarinoita

6 supertähteä, 6 uskomatonta uraa ja 6 elämäntarinaa. Nelosen Supertähdet on kevään 2016 historiallisin tv-spektaakkeli. Viihdeohjelmaa isännöi Teemu Selänne. Sarjassa tähdittävät Selänteen lisäksi viisi muuta maamme suurinta huippunimeä. Vastaavaa supertähtien kattausta ei ole koskaan aikaisemmin nähty suomalaisessa tv-ohjelmassa.

Nelosella Suomen suosituin juontaja, Radio Suomipopin Aamulypsyn Jaajo Linnonmaa, astuu estradille etsimään miljonääriä. Haluatko miljonääriksi? on yksi maailman suosituimmista ja tunnetuimmista tv-viihdeohjelmista.

The Voice of Finland oli viime kevään katsotuimpia ohjelmia, jonka uudella kaudella jatkavat tutut viime kauden tähtivalmentajat.

Arki-iltojen draaman tähdet ja tosielämän uutuudet 

Pari vuotta sitten erittäin vahvaa menestystä laajalti kohderyhmissä niittänyt Venla-palkittu Mustat lesket -draamasarja saa jatkoa. Paljon odotettu jatkokausi koukuttaa täysin uusin juonenkääntein Nelosen äärelle. Uusi kotimainen draama Ihon alla on sairaalamaailmaan sijoittuva 12-osaisen sarja, jonka monisyisessä tarinassa pureudutaan mm. lääketieteen kehitykseen liittyviin eettisiin kysymyksiin.

Miltä tuntuu, kun lähipiiri ja yhteiskunta ei hyväksy rakkauttasi. Tätä teemaa avaa Nelosen uusi tunteikas ja puhetta herättävä Kielletty rakkaus -realitysarja, jossa Radio Suomipopin juontaja Anni Hautala etsii yllättäviä, outoja ja erilaisia rakkaustarinoita ympäri Suomea. Hyvän tuulista realityviihdettä tarjoilee uusi kotimainen humoristinen matkailuohjelma Ummikot ulkomailla. Sara Siepin juontamassa sarjassa seurataan ulkomaan lomareissuilla lähetettyjä ihmisiä, jotka eivät ole koskaan käyneet Tallinnaa tai Tukholmaa pidemmällä. Viihdyttävässä perhe-realityssa Äidin ja isän autokoulu -sarjassa sukupolvet törmäävät ja tunteet nousevat pintaan, kun äiti tai isä opettaa lastaan ajamaan autoa.  Arman Pohjantähden alla -sarja on kotimainen versio menestyksekkäästä Venla-palkitusta Arman ja viimeinen ristiretki -sarjasta. Tällä kertaa Arman valottaa ihmiskohtaloita ja tarinoita koti-Suomesta ja viettää viikon mm. moottoripyöräjengiläisenä, vankilassa vankina ja romanikerjäläisenä. Hyvät kaupat -sarjan tähtinä ovat myyntimies Jethro Rostedt, Suomen huutokauppakeisari Aki Palsanmäki ja näyttelijä, kauppamies Janne Kataja. Supliikkimiehet ostavat kiinnostavia esineitä tavallisilta kansalaisilta sekä kauppiailta ympäri Suomen. Myyjät pääsevät kolmikon eteen tv-studioon ja kaupat tehdään siinä – ja heti!

Kansainvälinen sarjauutuus Quantico nähdään Nelosella heti tammikuusta alkaen. Amerikkalaisessa jännitysdraamassa seurataan nuoria kokelaita, jotka saapuvat FBI:n koulutuskeskukseen Virginian Quanticoon.

Varmat kontaktit kotimaisilla kestohiteillä ja Viikonlopun Leffaputkella

Temptation Island Suomi -sarja rikkoi keväällä Livin katsojaennätykset, kovat luvut 25-44-vuotiasissa saanut deittisarja siirtyy Neloselle. Haapasalo goes -sarja jatkuu lomailun merkeissä. Haapasalo goes lomalle -seikkailurealityssä koko kansan tähti Ville vie katsojat Karibian saarille. Jimiltä Neloselle siirtynyt Huutokauppakeisarin suosio on kasvanut entisestään. Suomen suosituimman tv-persoonan tapahtumia seurataan kokonaiset 16 jaksoa. Kestosuosikeista Nelosen keväässä lämmittävät myös tasaisen varmasti kohderyhmiä tavoittavat Huvila ja huussi, Hauskat kotivideot ja Poliisit kotihälytys.

Kevään elokuvakattaus on erittäin laadukas. Nelosen Leffaputkessa tv:n ensi-iltoina esitetään mm. American Hustle ja Vieras (The Host ). Perheet on huomioitu erityisesti lauantai-iltassa, jolloin nähdään mm. elokuvat Autot 2, Kung Fu Panda, Madagascar 3, Rango ja Saapasjalkakissa. Viikonlopussa tarjolla klassikkokattauksia kuten mm. Beverly Hills kyttä, Indiana Jones sekä Rocky -elokuvat.

Nelosen kesän pääosassa elokuvat

Nelosen kesän pääroolissa nähdään elokuvat. Neljänä iltana viikossa saadaan kanavalla nauttia legendaarisista James Bond -leffoista. Myös kesän Leffaputkessa tarjoillaan vahva kattaus suuria kotimaisia sekä kansainvälisiä menestyelokuvia. Nelosella kansainvälisistä sarjoista koukuttavat erityisesti menestyssarja Criminal Minds sekä reality Paratiisihotelli Ruotsi.

Jimin kevään ohjelmisto >

Livin kevään ohjelmisto >

Heron kevään ohjelmisto >

Nelosen ohjelmisto katsottavissa myös Ruudussa.

Lue Nelonen Median monipuolisista mainosmahdollisuuksista >

Nelonen logot

 


Nelonen Media on monikanavaisuuden edelläkävijä