Nelonen_Logo - Katso mistä puhut

Nelosen katsojat toimivat

Nelosella on paras meininki ja parhaat tyypit. Sinne halutaan mukaan ja sinne kutsutaan kaveritkin. Nelosella tapahtuu se mistä puhutaan. Ja kuten kaikki hyvät jutut, Nelonen on parasta jaettuna. Meillä aikaa ei tapeta vaan siitä nautitaan. Siksi Nelosella on eniten paitsi kiinnostavia ohjelmia myös kiinnostavia katsojia. Nelonen tavoittaa vastaanottavaiset, mainosmyönteiset ihmiset, jotka jakavat, kommentoivat ja vaikuttavat. Kun tavoitat heidät, tavoitat myös heidän lähipiirinsä. He ovat aktiivisia ja hyvä niin: ostovoimassa on voimaa, vasta kun sitä käyttää.

Nelonen syntyi haastajaksi. Sitä olemme yhä, vaikka kasvoimme isoksi. Eniten haluamme haastaa itsemme ja tarjota aina kiinnostavimpia ohjelmia ja koukuttavimpia formaatteja, laitteista riippumatta.

Syksyn häikäisevin kotimainen ohjelmisto ja suurimmat tv-persoonat – kirkkaimmat tähdet Nelosella

Nelosen syksy 2016 on täynnä suuria tv-persoonia ja koko perheen laatuviihdettä. Suomen kirkkaimmat kotimaiset tähdet ja kuumimmat ohjelmat valloittavat joka päivä Nelosen prime timessa.

Perheiden viikonloput täyttyvät Nelosen tähtiohjelmistolla

Nieminen & Lahtinen Show järjestää viikonlopun parhaimmat etkot torstaisin: musiikkia, sketsejä, naurua sekä Suomen naurettavin pariskunta. Nelosella virittäytyminen viikonloppuun alkaa villisti, kun Niina Lahtisen ja Nelosen tv-tähtikaartiin liittyvä Riku Niemisen ensimmäinen yhteinen ohjelma starttaa torstai-illassa musiikki- ja koomikkovieraidensa kanssa. Perjantaisin nähtävä Vain elämää kokoaa kaikkien aikojen laulaja-lauluntekijät saman katon alle Satulinnaan Hirvensalmelle. Syksyn artistit ovat Mikael Gabriel, Chisu, Hector, Suvi Teräsniska, Lauri Tähkä, Anna Puu ja Mikko Kuustonen. Haluatko miljonääriksi? rikkoi keväällä Nelosen katsojaennätykset. Uusia ennätyksiä sekä miljonäärejä tavoitellaan myös syksyllä Jaajo Linnonmaan isännöimässä koko perheen viihdeohjelmassa. Talent Suomi on syksyn villein ja jättimäisin live-viihdeshow. Maailmalla miljoonia tv-katsojia keräävä, tämän hetken kuumin tv-spektaakkelin tähtituomareina nähdään Sara Forsberg, Sami Hedberg ja Jari Sillanpää, juontajina Heikki Paasonen ja Elina Kottonen.

Arjen kovimmat kotimaiset Nelosella

Suosikkisarja Kadonneen jäljillä siirtyy Neloselle. Koskettavaa hittiohjelmaa juontaa hurmaava Anni Hautala. Sarjassa etsitään kadonneita rakkaita, joihin yhteys on syystä tai toisesta katkennut. Pohdinnat kadoksissa olevasta isästä, katkenneesta yhteydestä parhaaseen ystävään, puuttuvat tiedot omista sukujuurista tai menetetystä rakkaudesta eivät jätä mieltä rauhaan. Uutuussarjassa Sukulan suojatit Jyrki Sukula laittaa hyvän kiertämään ja suo samanlaisen mahdollisuuden kahdeksalle elämän kolhimalle ja syrjäytymisvaarassa olleelle nuorelle. Nuoret saavat peruskoulutuksen ravintola-alan töihin, ja lopuksi heitä autetaan löytämään työpaikka huippuammattilaisten ohjauksessa. Arman LIVE on isäntänsä Arman Alizadin mukaan ”kuin Viimeinen ristiretki tv-studiossa”. Armanin omintakeinen tapa tehdä työtä heittäytymällä ja kokemalla itseään säästelemättä näkyy myös uudessa talk show’ssa. Pomo piilossa Suomi -realitysarjassa kymmenen kotimaisten yritysten johtajaa soluttautuu töihin omaan firmaansa tavallisena työntekijänä. Sarjassa nähdään johtajat muun muassa Mustista ja Mirristä, ISS:stä ja Kotipizzasta. Sarjan juontaa Jenni Alexandrova. Tyylikäs ja romanttinen Kiss Bang Love Suomi on Ensitreffit alttarilla -ohjelman tekijöiden uusin menestysformaatti. Sarjassa etsitään kumppania täysin aistien varassa. Ohjelman juontaa Sara Sieppi. Uutuus Ihan kuin ihmiset on eläimellisen viihdyttävä show. Anni Hautalan luotsaamassa koko perheen paneeliohjelmassa nähdään maailman hauskimmat videot ja ihmeellisimmät eläimet.

Kauppaneuvos Jethron uusissa jaksoissa matka Suomen tunnetuimman kiinteistövälittäjän seurassa jatkuu. Jethro päätyy sarjassa yllättäville uusille urille. Hän mm. löytää itsensä Korkeasaaresta ja sirkuksen ohjelmanumerosta, ajautuu risteilyisännäksi ja taloyhtiön huoltomieheksi.
Suomen huutokauppakeisarin uusissa jaksoissa seurataan Aki ja Heli Palsanmäen pyörittämää huutokaupan arkea sekä kiinnostavien tavaroiden matkaa myyjiltä huutokaupan kautta uusille omistajille. Hottikset-reality siirtyy uudelle levelille: Kuumat hottikset asuvat nyt kimppakämpässä Helsingin keskustassa. Biletystä ja kaatoja tästä kaudesta ei tule puuttumaan, kun porukka kuumia sinkkuja lähtee yhdessä valloittamaan pääkaupungin yöelämää. Uusi komiikkashow STAND UP! marssittaa estradille Suomen kuumimmat stand-up-koomikot.  Sarjassa nähdään historian paras kattaus suomalaista stand up -komiikkaa televisiossa; tämän lähemmäs liveklubikokemusta ei kotisohvalta käsin pääse. Mukana 28 koomikkoa mm.  Ismo Leikola, Jaakko Saariluoma, André Wickström, Krisse Salminen, Heli Sutela, Niko Kivelä ja Ilari Johansson. Isäntänä illoissa toimii liki 2000 keikan kokemuksella yksi kotimaisen komiikan kivijaloista, Mika Eirtovaara. Stand up! esimakua tästä >

Nelosen syksyn ohjelmisto täydentyy vielä ja lisää suosikkiohjelmia ja kirkkaimpia tähtiä julkistamme lähempänä syksyä.

Jimin syksyn ohjelmisto >

Livin syksyn ohjelmisto >

Heron syksyn ohjelmisto >

Nelosen kesän pääosassa elokuvat

Nelosen kesän pääroolissa nähdään elokuvat. Neljänä iltana viikossa saadaan kanavalla nauttia legendaarisista James Bond -leffoista. Myös kesän Leffaputkessa tarjoillaan vahva kattaus suuria kotimaisia sekä kansainvälisiä menestyelokuvia. Nelosella kansainvälisistä sarjoista koukuttavat erityisesti menestyssarja Criminal Minds sekä reality Paratiisihotelli Ruotsi.

Nelosen ohjelmisto katsottavissa myös Ruudussa.

Lue Nelonen Median monipuolisista mainosmahdollisuuksista >

Nelonen logot

 


Nelonen Media on monikanavaisuuden edelläkävijä