Nelonen_Logo - Katso mistä puhut

Nelosen katsojat toimivat

Nelosella on paras meininki ja parhaat tyypit. Sinne halutaan mukaan ja sinne kutsutaan kaveritkin. Nelosella tapahtuu se mistä puhutaan. Ja kuten kaikki hyvät jutut, Nelonen on parasta jaettuna. Meillä aikaa ei tapeta vaan siitä nautitaan. Siksi Nelosella on eniten paitsi kiinnostavia ohjelmia myös kiinnostavia katsojia. Nelonen tavoittaa vastaanottavaiset, mainosmyönteiset ihmiset, jotka jakavat, kommentoivat ja vaikuttavat. Kun tavoitat heidät, tavoitat myös heidän lähipiirinsä. He ovat aktiivisia ja hyvä niin: ostovoimassa on voimaa, vasta kun sitä käyttää.

Nelonen syntyi haastajaksi. Sitä olemme yhä, vaikka kasvoimme isoksi. Eniten haluamme haastaa itsemme ja tarjota aina kiinnostavimpia ohjelmia ja koukuttavimpia formaatteja, laitteista riippumatta.

Nelosen keväässä kotimaisia uutuuksia ja kansainvälisiä menestyssarjoja

Nelonen aloittaa vahvasti heti tammikuun alussa. Suositun The Voice of Finlandin neljännellä kaudella tähtivalmentajina nähdään upea nelikko: Tarja Turunen, Olli Lindholm, Redrama ja Michael Monroe. Nelosen kevät tarjoilee runsaasti kotimaisia uutuuksia.Tammikuussa alkaa myös Vesa-Matti Loirin tähdittämä Loirinuotiolla-keskusteluohjelma, jossa vieraina nähdään mm. tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja jääkiekkoilija Teemu Selänne.

Keväällä MasterChef VIP-kilpailijat joutuvat kokkaamaan uusissa paikoissa myös MasterChef-keittiön ulkopuolella. Tämän tuotantokauden teemana on trendikäs villiruoka ja luomuruoka.  Ohjelmassa Kaisa ja luksuskodit kiinteistökuningatar Kaisa Liskin kanssa päästään kurkistamaan toinen toistaan upeampiin, todellisiin luksuskoteihin eri puolilla Suomea. Napamiehet on Janne Reinikaisen ja Tommi Korpelan käsikirjoittama draamakomediasarja, jossa he myös näyttelevät pääosia. Adoptoidut on kotimainen realitysarja, jossa pohditaan adoptoitujen biologisia juuria.

Uusia kansainvälisiä sarjoja keväällä nähdään norjalainen jännityssarja Kuudes aisti, joka kertoo rikoskomisario Viggo Lustista, joka ei vielä vuosien jälkeenkään pääse yli 5-vuotiaan tyttärensä katoamisesta. Sarjan kussakin jaksossa on oma rikostapauksensa, ja lisäksi taustalla kulkee Viggon oma tarina: hän yrittää edelleen epätoivoisesti löytää tyttärensä. Tutuista kansainvälisistä suosikeista jatkavat Holmes NYC ja Greyn anatomia.

Viikonlopun Leffaputken lisäksi elokuvia nähdään Nelosella myös maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin. Keväällä elokuvien ystäville luvassa mm. Jack Reacher – Tappajan jäljillä (Tom Cruise), Looper (Bruce Willis, Joseph Gordon-Levitt), Pilvikartasto (Cloud Atlas: Tom Hanks, Halle Berry, Hugh Grant), Unelmien pelikirja (Silver Linings Playbook: Bradley Cooper, Oscar-voittaja Jennifer Lawrence, Robert De Niro) ja Diktaattori (The Dictator: Sacha Baron Cohen -komedia). Tiistai-iltojen Beck-elokuvien sarja alkaa heti tammikuun alussa.

Lue Nelonen Median monipuolisista mainosmahdollisuuksista >

Nelonen logot

 


Nelonen Media on monikanavaisuuden edelläkävijä