Nelonen_Logo - Katso mistä puhut

Nelosen katsojat toimivat

Nelosella on paras meininki ja parhaat tyypit. Sinne halutaan mukaan ja sinne kutsutaan kaveritkin. Nelosella tapahtuu se mistä puhutaan. Ja kuten kaikki hyvät jutut, Nelonen on parasta jaettuna. Meillä aikaa ei tapeta vaan siitä nautitaan. Siksi Nelosella on eniten paitsi kiinnostavia ohjelmia myös kiinnostavia katsojia. Nelonen tavoittaa vastaanottavaiset, mainosmyönteiset ihmiset, jotka jakavat, kommentoivat ja vaikuttavat. Kun tavoitat heidät, tavoitat myös heidän lähipiirinsä. He ovat aktiivisia ja hyvä niin: ostovoimassa on voimaa, vasta kun sitä käyttää.

Nelonen syntyi haastajaksi. Sitä olemme yhä, vaikka kasvoimme isoksi. Eniten haluamme haastaa itsemme ja tarjota aina kiinnostavimpia ohjelmia ja koukuttavimpia formaatteja, laitteista riippumatta.

Nelosen syksyssä suurta kotimaista viihdettä, sarjauutuuksia sekä kansainvälisiä menestyssarjoja

Nelosen syksyn ehdoton kohokohta on uusi viideshow Tripla. Se on täysin uudenlainen koko viikon kestävä viihdeohjelma, joka huipentuu puolentoista tunnin suoraan komediaspektaakkeliin. Luvassa hulvatonta komediaa ja kreisiä, raikasta viihdettä, jossa kolme nelihenkistä joukkuetta kisaa kauden voitosta. Uusien ja freshien näyttelijälahjakkuuksien lisäksi mukana ovat Suomen viihdetaivaan kokeneet tähdet. Toinen iso viihdeohjelmauutuus Paratiisihotelli ei jätä välinpitämättömäksi. Sarja edustaa vahvasti nousussa olevia deittailuohjelmia ja se tavoittaa erityisesti nuoret kohderyhmät. Suuren yleisön suosikki Vain elämää -sarjan neljäs leirikoulu kokoontuu uusin artistikattauksin Hirvensalmelle.

Nelosen syksyn uutuuksiin kuuluu myös Katastrofin anatomia, joka kertoo dokumentaarisesti kymmenestä tapahtumasta, jotka pysäyttivät Suomen. Sarjassa palataan tapahtumapaikalle ja eloonjääneet kertovat oman tarinansa.

Myös Jethron värikäs persoona laskeutuu Neloselle. Kauppaneuvos Jethro on hauska realitysarja uusilla käänteillä ja sivuhenkilöillä. Jethro paljastaa itsestään uusia puolia ja avaa laajasti bisneksiään maalla, merellä ja ilmassa.

Uusi sarja Hottikset valottaa suomalaisten sinkkujen elämää keskittyen treffailun valmistautumishetkiin. Millaista elämä on, kun on niin paljon mageempi kuin kukaan muu, eikä omantasoista kumppania löydy millään?

Uudet Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula! -jaksoissa nähdään taas persoonallisia ravintoloita ja ravintoloitsijoita.

Under the Dome suosikkisarjasta nähdään uusi kausi. Lisäksi Nelonen esittää syksyllä runsaasti elokuvia. Viikonlopun leffaputkessa tv-ensi-illassa mm. 007 Skyfall.

Jimin syksyn ohjelmisto >

Livin syksyn ohjelmisto >

Heron syksyn ohjelmisto >

Nelosen ohjelmisto katsottavissa myös Ruudussa.

Lue Nelonen Median monipuolisista mainosmahdollisuuksista >

Nelonen logot

 


Nelonen Media on monikanavaisuuden edelläkävijä