- Kaikkea parasta.

Radio Suomipop on Suomen suurin kaupallinen radiokanava, joka soittaa modernia suomeksi laulettua poppia, klassikoilla maustettuna. 25-44-vuotiaden ykköskanava on suomalaisuuden soundtrack. Aamulypsy tavoittaa 755 000 ja iltapäivän Popstudio 720 000 suomalaista viikoittain. Suomipopin persoonavetoinen sisältö on maamme eliittiä. Kanavien persoonina ovat Jaajo Linnonmaa, Anni Hautala, Juha Perälä, Kimmo Sainio, Jenni Alexandrova, Sami Kuronen, Milla Mattila sekä kansansuosikki Hovimuusikko Ilkka.

Radio Suomipop on vahvasti läsnä sosiaalisessa mediassa. Suomipop on Instagramissa eniten seurattu radiokanava 85 000 seuraajallaan. Facebookissa seuraajia on 170 000. Verkossa kanavan erilaisia sisältöjä kulutetaan paljon. Nettiradiota, podcasteja ja videoita startataan peräti 500 000 kertaa viikossa.

Vuonna 2016 Radio Suomipop juhlii 15-vuotissynttäreitä – ja isosti! Juhlavuotena nautitaan Suomipopin risteilyjen lisäksi Eturivi-keikoilla sekä Suomipop Festivaaleilla. Suomipop on vahvasti mukana myös Cheekin alkuvuoden jäähallikiertueella, Antti Tuiskun huhtikuisessa Petoshowssa ja Eppu Normaalin 40-vuotisjuhlakonsertissa elokuussa. Lisäksi syksyllä juhlitaan 10-vuotiasta Aamulypsyä.

Radio Suomipopin logot

Suomipopin koko ohjelmisto >

Lue Nelonen Median monipuolisista mainosmahdollisuuksista >


Nelonen Media on monikanavaisuuden edelläkävijä