Kotimaisten televisiokanavien sisällöt ovat tästä päivästä lähtien löydettävissä verkosta helposti yhdestä osoitteesta. MTV MEDIAn, Nelonen Median ja Ylen yhteistyössä suunnittelema Teevee-palvelu kokoaa verkossa katsottavat televisio-ohjelmat yhteen. Ohjelmat löytyvät yhä Katsomon, Ruudun ja Yle Areenan palveluista, mutta yhteisenä sisääntulopalveluna Teevee mahdollistaa kaikkien näiden palvelujen sisältämien ohjelmien helpon selailun, vertailun sekä omien suosikkien tallentamisen yhdessä paikassa.

Teevee on vastaus päätelaitteiden ja tilauspalveluiden kehittymisestä seuranneelle television käytön muutokselle. – Perinteinen television katselu on laajentunut tableteille, mobiiliin, tietokoneille sekä pelikonsoleille ja tarjonta on monipuolistunut. Katsomon, Ruudun ja Yle Areenan yhteispalvelulle on aito tarve, sillä ihmiset haluavat yhä enemmän katsoa sisältöjä juuri silloin, kun se heille parhaiten sopii ja valikoida juuri itseään kiinnostavia ohjelmasisältöjä.

– ”Teevee.fi on yksi tapa palvella suomalaisia. Haluamme tehdä suomalaisten netti-tv -palveluiden sisällön löytämisen mahdollisimman vaivattomaksi.  Monelle Teevee.fi tulee varmasti olemaan helppo reitti Yle Areenaan”, sanoo Ylen julkaisujohtaja Ismo Silvo.

Television katselua ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta

Uusi palvelu esitellään 12.6.2013 beta-versiona, jonka kehittämiseen käyttäjien toivotaan aktiivisesti osallistuvan. – Palvelu on ensimmäisessä vaiheessa käytettävissä tietokoneella, iPadilla sekä Android-käyttöjärjestelmän tableteilla. Tulevaisuudessa palvelu laajenee myös muihin päätelaitteisiin, Nelonen Median online-johtaja Kai Taka-aho kertoo.

”Palvelun tavoitteena on helpottaa suomalaisten televisiokanavien televisio-ohjelmien ja -kanavien katselua, summaa johtaja Jorma Härkönen MTV MEDIAsta. -Suosikkiohjelmat löytyvät yhdestä paikasta entistä helpommin ja uusia lempiohjelmia on helppo löytää palveluun koottuja sisältöjä selailemalla, lisäksi ohjelmat voi katsoa haluamallaan päätelaitteella. Teevee on oikotie juuri sinua kiinnostavaan sisältöön. ”

Teevee-palvelu löytyy osoitteesta www.teevee.fi.

Applikaation voi ladata nimellä Teevee iPadeihin App Storesta ja Android-tabletteihin Google Play -kaupasta kesäkuun lopussa, hyväksymisprosessin valmistumisen jälkeen.

 

Lisätietoja palvelusta:

Nelonen Media, haastattelut ja kommentit: Kai Taka-aho, online-johtaja, (09) 4545 409, kai.taka-aho@nelonenmedia.fi

Viestinnän yhteyshenkilö: Heini Häyrinen, markkinointijohtaja, (09) 4545 386,  heini.hayrinen@nelonenmedia.fi