Nelonen Media Yrityksenä


Nelonen Media – sähköinen monimediatalo

Nelonen Media on kehittyvä ja kasvava sähköinen monimediatalo, joka tarjoaa monipuolisia viihdesisältöjä suomalaisten elämään television, radion ja onlinen välityksellä.

Nelonen Median brandin alla on neljä mainosrahoitteista ja neljä maksullista televisiokanavaa. Nelonen viihdyttää katsojiaan upealla kotimaisella viihteellä ja parhaimmilla kansainvälisillä laatusarjoilla. Jim on helposti lähestyttävä viihdekanava, joka tarjoaa hauskaa ja mutkatonta viihdettä aikuisille naisille ja miehille.  Liv on erityisesti naisille suunnattu tv-kanava, joka tarjoaa yleisölleen inspiraatioita ja viihdettä sekä laajan kattauksen lifestyle-ohjelmia. Nelonen Median uusi kanava Hero täydentää uudenlaisella konseptillaan loistavasti Nelonen Median kanavatarjontaa. Kohderyhmänsä tavoin Hero on vahvasti läsnä myös sosiaalisen median kanavissa.

Maksu-tv puolella Nelonen Pro 1 ja Nelonen Pro 2 tarjoavat katsojilleen parasta urheilua ja vain urheilua. Nelonen Prime tuo kotiisi parhaimmat uutuussarjat ja suosituimmat elokuvat. Nelonen Nappula tuo iloa ja elämyksiä perheen pienimmille ja Nelonen Maailma puolestaan kotimaisen kuluttajan näkökulmasta valikoituja laadukkaita dokumentteja sekä matkailu- ja luonto-ohjelmia koko perheelle.

Nelonen Median kuusi radiokanavaa tekevät siitä radioiden markkinajohtajan. Radio Suomipop on aikuisille suunnattu, suomalaisen pop- ja rockmusiikin erikoiskanava. Radio Rock on suomalaisten miesten suosikkikanava, jossa rock-asenne näkyy ja kuuluu. Radio Aalto tarjoaa värikästä kuultavaa erityisesti naisille. Loop vastaa nopealiikkeisten kuluttajien tarpeisiin. Kanava tavoittelee sosiaalisen median aktiivisia käyttäjiä ja erityisesti naisia. Paikalliskanava Groove FM on aikuisille ja nuorille suunnattu rytmimusiikin erikoiskanava ja pääkaupunkiseudulla kuuluva Metro Helsinki tarjoaa nuorille ja nuorekkaille aikuisille suurimpia hittejä ja kovimpia klassikoita.

Nelonen Median kaikki kanavat toimivat tehokkaasti digitaalisessa ympäristössä. Tämä tarkoittaa jokaiselle medialle omanlaista lisäarvoa mainosvälineenä. Digitaalisten kanavien tuominen tv- ja radion spottimainonnan rinnalle kampanjasta saadaan tehokkaampi. Netti-tv Ruutu kokoaa Nelonen Median kanavien sisällöt yhteen ja tarjoaa ne katsojille ajasta ja paikasta riippumatta kaikille päätelaitteille.  Netti-tv:n lisäksi panostamme vahvasti kanavien ja niiden kiinnostavimpien ohjelmien ympärille rakennettuihin online-sivuihin.

Nelonen Media on Sanoma Media Finland Oy:n yksi liiketoimintayksikkö. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.

 

Yleiset yhteystiedot

Keskus: 09 45451
Fax: 09 4545 400
Sähköposti: etunimi.sukunimi@nelonenmedia.fi

Postiosoite:

Nelonen Media
Sanoma Media Finland Oy
PL 95
00089 SANOMA

Käyntisoite: Sanomatalo, Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

 

Laskutustiedot

Sanoma Media Finland Oy/Nelonen Media
Ostolaskut
PL 102, 00089 Sanoma
Y-tunnus: 1515901-4
VAT-koodi: FI15159014

Vastaanottajakoodi: Lisää laskulle vastaanottajakoodi, joka varmistaa laskun kohdentumisen oikealle vastaanottajalle. Saat koodin laskutuksen Nelonen Median yhteyshenkilöltäsi.

Suosimme verkkolaskuja:
OVT-tunnuksemme: 003715159014
Operaattori: Basware Oyj
Välittäjätunnus: BAWCFI22 tai 003705925424

Otamme vastaan vain englanninkielisiä laskuja. Myös kaikki yhteydenotot Sanoman Talouden palvelukeskukseen tulee hoitaa englannin kielellä.

Ostolaskuihin ja englannin kielen käyttöön liittyvät kysymykset : APQueries.FI@sanoma.com.

Muutokset toimittajatietoihin: VendorMaster.FI@sanoma.com.

PDF-muotoiset laskut: pdfinvoice.fi@sanoma.com.

Voitte tavoittaa meidät myös puhelinnumerosta 010 519 5680.

 

Pankkitili

IBAN: FI6216603000015811
BIC: NDEAFIHH

 

 

Avoimet työpaikat

Valitettavasti juuri nyt ei ole työpaikkoja tarjolla.


Nelonen Media on monikanavaisuuden edelläkävijä